ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ (σχολ. έτος 2022-23)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1

τηλ.210 7773731 – email: mail@1dimzograf.att.sch.gr

Σύμφωνα με την υπ` αριθμ. Φ.6/18474/Δ1/18-02-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2022-2023, θα πραγματοποιηθούν από 1 20 Μαρτίου 2022 (ώρες 08:30 – 14:00). Μετά την 20η Μαρτίου, οι εγγραφές θεωρούνται εκπρόθεσμες και για την πραγματοποίησή τους απαιτείται έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επισημαίνεται ότι κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Α. α) Αίτηση εγγραφής στην Α΄τάξη

β) Αίτηση-Δήλωση φοίτησης (προαιρετικά) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Β. Πιστοποιητικό γέννησης. Το Πιστοποιητικό Γέννησης θα αναζητηθεί από την υπηρεσία μας, μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής στο Σχολείο, μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.

Οι αλλοδαποί/ές μαθητές/τριες, αντί του πιστοποιητικού γέννησης, θα προσκομίσουν ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο.

Γ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Δ. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (Μπορεί να κατατεθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2021).

Ε. Αποδεικτικό στοιχείο (πρωτότυπο και φωτοτυπία) της διεύθυνσης κατοικίαςτου/της μαθητή/τριας (λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερού τηλεφώνου, μισθωτήριο συμβόλαιο)

ΣΤ. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Τα Έντυπα Α ΚΑΙ Δ διατίθενται από το Σχολείο. Έχουν επίσης αναρτηθεί στον Ιστότοπο του Σχολείου: https://1dim-zograf.att.sch.gr/

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, θα τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα απαιτούμενα μέτρα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή διασποράς του ιού covid-19.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΠΑΛΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ